”Ni ÄR verkligen våra räddande änglar!”

”Vad skulle vi göra utan er?

”Er kan man lita på!”

Några Snälla ord från våra fina kunder

När företaget startade 2007 så hette det LJ´s Internservice AB. Då var det mer fokus på att finnas till hands för ett eller två stora företag. Företaget utvecklades därefter i samråd med vad kunderna hade för behov, viktigaste var att underlätta för dom så mycket som möjligt. Fokus har alltid varit att vara flexibel och tillmötesgående. 

År 2019, när dåvarande ägare skulle gå i pension så valde vi, Jenny och Johannes att gå ihop och köpa LJ´s Internservice. Vi hade båda jobbat på företaget några år och hade bra kontakt med kunderna, vi kände att vi ville fortsätta utveckla ”vaktmästeriet”. Siktet var inställt på att utveckla företaget till något större med ett synligare varumärke. Vi klurade länge och väl på vad vi ville heta och landade till slut i Kontorsänglarna. Vi ville förmedla vilka vi är och vad vi gör, och med en väldesignad logga på det så står vi nu här, och resan har bara börjat!

Vi arbetar vidare med samma öppna sinne där inga jobb är för små, vi vill finnas till hands där våra kunder behöver oss!

Låt oss vara Er Kontorsängel!